هدف از سفر و دیگر شرایط تعیین می کند چه نوع روادیدی برای شما طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران مناسب می باشد. به عنوان درخواست کننده روادید، شما باید تمام شرایط دریافت روادیدی که درخواست کرده اید را دارا باشید. در صورت درخواست روادید، کارشناس مربوطه در سفارت جمهوری اسلامی ایران شرایط و مدارک شما را از جهت شایستگی دریافت روادید بررسی خواهد کرد و در صورت موافقت نوع روادید را تعیین خواهد نمود.
لیست انواع روادید غیر مهاجرتی به همراه موارد استفاده را در زیر می خوانید. جهت دریافت اطلاعات تکمیلی با نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران تماس حاصل فرمایید.

A – ورود

توضیحات: اتباع خارجی دارای دعوتنامه از وزارتخانه ها، سازمانها، نهادها و شرکتهای دولتی و خصوصی معتبر که به منظور مذاکره، عقد قرارداد، مذاکره جهت سرمایه گذاری، راه اندازی دستگاههای خریداری شده و … عازم ایران می باشند، صادر می گردد.

درخواست کنندگان احتمالی: اعضای هیئت علمی، فرهنگی و محققین، رانندگان حامل کالا یا مسافر، اعضای هیئت های رسمی، سیاسی، اقتصادی، هنری، تیم های ورزشی، و سازمانهای بین المللی و تخصصی، کارشناسان و تجار شناخته شده، کارکنان سازمان ملل و ارگانهای وابسته، الحاق اعضا خانواده خارجیان مقیم ایران

پیش نیازها: دریافت دعوتنامه معتبر از نهادهای درخواست کننده، تکمیل اطلاعات درخواست، مصاحبه احتمالی در نمایندگی

B – جهانگردی

توضیحات: روادید جهانگردی جهت اتباع خارجی که به منظور گردشگری وارد کشور می شوند، صادر می گردد.

درخواست کنندگان احتمالی: جهانگردان

پیش نیازها: تکمیل اطلاعات درخواست، مصاحبه احتمالی در نمایندگی

C – زیارتی

توضیحات: روادید زیارتی مخصوص مسلمانان خارجی که به قصد زیارت اماکن مقدسه وارد کشور می شوند، صادر می گردد.

درخواست کنندگان احتمالی: جهانگردان مسلمان

پیش نیازها: تکمیل اطلاعات درخواست، مصاحبه احتمالی در نمایندگی

D – سیاسی

S – خدمت

درخواست کنندگان احتمالی:

مامورین موقت نمایندگی های سیاسی، کنسولی، و دفاتر سازمانهای بین المللی مقیم ایران، میهمانان موقت مامورین اعم از دیپلمات‌های خارجی مقیم و مامورین ثابت اعزامی، دارندگان گذرنامه سیاسی و خدمت در قالب هیات، برگزاری اجلاس، کارآموزی، اجرای برنامه فرهنگی و آموزشی و …، دارندگان گذرنامه سیاسی و خدمت که به منظور جهانگردی یا زیارتی قصد سفر به ایران را دارند.

پیش نیازها: گذرنامه سیاسی یا خدمت، تکمیل اطلاعات درخواست

E – تحصیلی

توضیحات: روادید تحصیلی جهت دانشجویان یا طلاب علوم دینی که قصد تحصیل در ایران را دارند.

درخواست کنندگان احتمالی: دانش آموزان، دانشجویان، محققین

پیش نیازها: دریافت پذیرش تحصیلی از وزارت علوم ، آموزش و پرورش و یا مراکز علمی مورد تایید، تکمیل اطلاعات درخواست

F – با حق کار

توضیحات: روادید با حق کار جهت اتباع خارجی که قصد اشتغال در ایران را دارند.

درخواست کنندگان احتمالی: کارگران، متخصصان صنعتی، پزشکی و …، مهندسین

پیش نیازها: دریافت پذیرش کار از کارفرمای شاغل در ایران که به تایید وزارت کار رسیده باشد، تکمیل اطلاعات درخواست

G – عبور

توضیحات: روادید عبور جهت خارجیانی که قصد مسافرت به کشور ثالث از طریق خاک ایران را دارند صادر می گردد.

درخواست کنندگان احتمالی: رانندگان، جهانگردان، تجار

پیش نیازها: ارایه روادیدی کشور مقصد، تکمیل اطلاعات درخواست

H – مطبوعاتی

توضیحات: اصحاب رسانه های خارجی اعم از دیداری، شنیداری، مکتوب، و دیجیتالی و تهیه کنندگان، سازندگان و دست اندرکاران هر نوع گزارش، فیلم و … که به منظور انجام امور حرفه ای عازم کشور می باشند باید روادید مطبوعاتی اخذ کنند.

درخواست کنندگان احتمالی: خبرنگار، تهیه کنندگان، تصویربردار
پیش نیازها: تکمیل اطلاعات درخواست، دریافت مجوز مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه ای

I – سرمایه گذاری

توضیحات: جهت اتباع خارجی که با استفاده از سرمایه با منشا خارجی مجوز سرمایه گذاری آنان به تایید سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی ایران رسیده باشد.

درخواست کنندگان احتمالی: تجار، سرمایه گذاران

پیش نیازها: تاییدیه سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی ایران، تکمیل اطلاعات درخواست

M – خانواده

توضیحات: به منظور رفع مشکلات بانوان ایرانی که مطابق قانون جمهوری اسلامی ایران با مردان خارجی ثبت ازدواج نموده اند وارائه تسهیلات بیشتر به همسر و فرزندان مشترک خارجی آنان، با رعایت شرایط، امکان دریافت روادید خانواده فراهم گردیده است. کسانی که هنوز ثبت قانونی ازدواج نزد مراجع ایرانی ننموده اند، از طریق ‘روادید بستگان’ درخواست شان را ثبت نمایند.

درخواست کنندگان احتمالی: مردان خارجی که با بانوان ایرانی ازدواج کرده اند، فرزندان خارجی دارای مادر ایرانی

پیش نیازها: ارایه اجازه قانونی پدر برای فرزندان، تکمیل اطلاعات درخواست

T – درمانی

توضیحات: برای اتباع خارجی که به قصد معالجه در یکی از مراکز درمانی معتبر داخل کشور پذیرش دریافت کرده باشند روادید درمان صادر می گردد.

درخواست کنندگان احتمالی: بیماران جسمی

پیش نیازها: پذیرش درمانی از مراکز درمانی معتبر، تکمیل اطلاعات درخواست

 

گردشگری چیستگردشگری همدانگردشگری مشهدگردشگری اصفهانگردشگری اردبیلگردشگری سلامتگردشگری تبریز گردشگری گیلانگردشگری شیرازگردشگری کاشانگردشگری استانبولگردشگری انزلیگردشگری اراکگردشگری ایلامگردشگری استان گیلانگردشگری اطراف اصفهاناز گردشگری سلامتبانک گردشگریجاذبه گردشگریگردشگری بازنشستگانگردشگری بروجردگردشگری بابلسرگردشگری باکوگردشگری بندر انزلیگردشگری بابلگردشگری بوشهرگردشگری بجنوردگردشگری بندرعباسبند ب گردشگریبند ب گردشگری چیستفروش بند ب گردشگریسامانه بند ب گردشگریمجوز بند ب گردشگری فروشیمدرک بند ب گردشگریموضوع بند ب گردشگریآموزش بند ب گردشگریبانک گردشگری بگردشگری پایدارگردشگری پزشکیگردشگری پاوهگردشگری پارسگردشگری پایدار روستاییگردشگری پاکدشتگردشگری تاریخی گردشگری تنکابنگردشگری تفریحیگردشگری تجاریگردشگری حلالگردشگری خراسان رضویگردشگری زیارتی گردشگری زیارتژورنال گردشگریژئوپلیتیک گردشگریگردشگری صنعتیگردشگری صرافیضعف گردشگری ایرانضعف گردشگری در ایرانضرورت گردشگری سلامتضوابط گردشگری سلامتضرورت گردشگری مذهبیگردشگری طبیعتگردشگری طبیعیظرفیت گردشگری ایرانظرفیت گردشگریظرفیت گردشگری در ایرانظرفیت گردشگری مشهدگردشگری غذاگردشگری غذا در ایرانگردشگری فرهنگیگردشگری فرهنگیانگردشگری کودکگردشگری کشاورزیگردشگری لاهیجانگردشگری گیلان رشت گردشگری گیلان تالشگردشگری نوینگردشگری و توسعهگردشگری و محیط زیستگردشگری و توسعه پایدارگردشگری ورزشیگردشگری و میراث فرهنگیگردشگری و اقتصادو گردشگری سازمان میراث فرهنگیگردشگری و معنویتگردشگری هوشمندگردشگری های مشهدگردشگری هرمزگانگردشگری هندگردشگری همراه بانکگردشگری هاگردشگری یک روزهرشته ی گردشگریرشته ی گردشگری در دانشگاهرشته ی گردشگری در هنرستانگردشگری 2020

تهیه و تنظیم : هیئت علمی و تحریریه آریاسان

منبع : www.evisatraveller.mfa.ir